За проф. др Даницу Грујичић председницу Фондације ’’Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић’’ и њене сараднике, градоначелник Крагујевца Никола Дашић уприличио је пријем у згради Градске управе.

Разговарали су, између осталог, и о до сада реализованим хуманитарним акцијама, онима које су у току али и о будућим заједничким активностима. Том приликом потписали су Споразум о сарадњи којим је предвиђено унапређење положаја младих, стипедирање најталентованијих студената са територије града Крагујевца из области науке, уметности и спорта, заједничко аплицирање код ресорног Министарства и фондова за реализацију пројеката који се тичу питања младих. Једна од најважнијих ставки овог споразума је заједнички рад на организовању једном гошње највећег међународног омладинског самита у овом делу Европе који је покренула Фондација под називом Отворени свет.

Са представником Министарства правде Дејаном Царевићем, директором Управе за извршење кривичних санкција, обишли су Медицинску школу са домом ученика ”Сестре Нинковић” и новоопремљени кабинет за практичну наставу, финансиран средствима Министарства.

Ученицима завршне године Медицинске школе, проф. др Даница Грујичић одржала је предавање.